• Hämeenkatu 8, Turku
  • Tel +3582 233 3988

Intialainen ravintola Delhi Darbar kiinnosti, koska pidän tulisesta ruoasta. Turussa sijaitseva Darbar on todella suosittu. Olin varannut pöydän etukäteen. Menin siskon perheen kanssa syömään.

Paistettu kala

Fried Fish eli paistettu kala

Aivan kunnollinen ravintola ei ole. Tilasin itselleni paistetun kala-annoksen. Sainkin sitten säkäkalan eli pangasiuksen. Kauhea, ihan oikeesti pangasius on pahaa. Mutta olenpahan maistanut. Oli rimanalitus viime kerrasta. Olin pettynyt. Kasvikset oli pahoja, koska kastike ei toiminut. Asiallinen raikas jogurttikastike auttoi viilentämään suuta. Olisin kovasti kaivannut lisää jogurttia ja kikhernekastiketta.

Delhi darbarin palak paner

Palak Paner eli pinaattijuustokastike.

Kaikilla muilla oli onnistuneet annokset. Sisko tilasi aivan herkullisen palak paner annoksen siis aasialaistyylisen pinaattijuustokastikkeen. Salaatti oli saiturin salaatti, sellainen pieni tavallinen salaatti.

Mangolassit

Mangolassit olivat hyviä.

Aivan lopuksi kun tilasin jälkiruokaa saapui tarjoilija, ja kysyi maistuiko? Uusi annos ainakin muualla hoituu heti alussa. En saanut hyvitystä laskuun vaikka ruoka jäi syömättä. Yksi asia on varma eli se, että en mene uudestaan Delhi Darbariin. Sain teennäisen ystävällistä palvelua. Jälkiruoka oli perusteellisesti ja asianmukaisesti valmistettu. Mangolassi oli tosi hyvä. Maistui tuoreelle mangolle. Oli ihanaa. Kokonaisuus oli 3, koska ruoka onnistui 2, mutta palvelu ja tilat 3. Kävin invawc:ssä. Hyvä oli, tilava, mietin onko sisäänkäynti ahdas? Erityinen kiitos yhdelle tarjoilijalle, että ehti kuitenkin hoitaa kaikki pöydät.

Veikko Päätalo

Veikko Päätalo Delhi Darbarissa.