Sivustolla jo 34 000 sivulatausta

Uusi, elokuussa käyntiin pyörähtänyt ravintolablogi Syö, Juo, Nauti on otettu hyvin vastaan. Sivusto on löytänyt noin 10 000 lukijaa, jotka ovat lukeneet keskimäärin 3 sivua per käynti. Sisällönlatauksia on noin 34 000 kappaletta. Kävijätilastot ovat olleet nousussa. Esimerkiksi syyskuussa kävijöitä oli 5180, kun jo marraskuussa kävijöitä oli yli 10 000.

Ravintolabloggari Reetta Angelvo arvioi sivuston tulevaisuuden näkymät hyviksi.

– Ihmiset syövät yhä enemmän ulkona, ja ruoan alv-veron alhaisuus kannustaa uusien ruokaravintoloiden perustamiseen. Ihmisiä kiinnostaa ruoka, ja uusia makuelämyksiä haetaan myös ruokaravintoloista. Alan tulevaisuuden näkymät ovat hyvät. Ruokaa ei voida ulkoistaa Kiinaan, Angelvo kertoi.

Sivustolla on suunnitelmissa ottaa myös lisää kirjoittajia mukaan ensi vuonna. Toistaiseksi ravintola-arvosteluista on vastannut toimittaja ja entinen ravintola-alan ammattilainen Reetta Angelvo harrastus mielessä.

– Blogin tarkoitus on antaa vinkkejä hyvistä ruokapaikoista. Välillä itsekin erehdyn menemään luokattomiin paikkoihin. Siitäkin tehdään sitten rehellinen juttu. Aitous ja rehti meininki ovat Syö,Juo, Nauti-blogin pääasioita. Tästä on hyvä jatkaa, päättää Angelvo haastattelun.

Reetta Angelvo

Reetta Angelvo

– Syö, Juo, Nauti-