Syö,Juo,Nauti-ravintolablogin yleisön suosikit

Ravintolablogi Syö,Juo,Nauti aloitti toimintansa elokuussa 2013. Vaikka kokonaista vuotta ei olla vielä toimittu, niin on aika katsahtaa taaksepäin. Mitkä jutut olivat kunkin kuukauden luetuimmat? Mitkä taas tykätyimmät ja jaetuimmat facebookissa. Kurkataan miltä näytti blogin ensimmäinen syksy tilastojen valossa.

Ensimmäisen toimintakuukauden luetuin juttu oli Ravintola Nero. Tuo tallinnalaisravintola on varmaankin monelle Tallink-matkustajalle tuttu tai ainakin kiinnostava.
Syyskuussa mielenkiintoa herätti eniten Ravintola Ken Yau Kallion sydämessä. Tuon pikkuisen kiinalaisravintolan ruoat kiinnostivat lukijoita myös sosiaalisessa mediassa.

Lokakuussa siirryttiin jo kotimaiselle osastolle karhujen ja majavien pariin, nimittäin suomalaisravintola Hiisi kiinnosti eniten blogin lukijoita. Marraskuussa jatkettiin suomalaisvoimin ja huippukokkitrion perustama Street Gastro ansaitsi luetuimman tittelin, vaikka some-jakoja ei paljoa herunutkaan. Joulukuussa yllättäen luetuimmaksi nousi hieman yllättäen Ravintola Habanero Sörnäisistä. Ilmeisesti tex-mex maut kiinnostivat näin hyiseen vuoden aikaan.

Tässä Syö,Juo,Nauti-blogin ”Kuukauden luetuimmat jutut” elokuusta joulukuuhun 2013:

Elokuu: Ravintola Nero, (Tallinn)
Syyskuu: Ravintola Ken Yau
Lokakuu: Ravintola Hiisi
Marraskuu: Pikaruokaravintola Street Gastro
Joulukuu: Ravintola Habanero

Sosiaalisessa mediassa blogi on otettu myös hyvin vastaan, ja Vuoden tykätyimmäksi jutuksi nousi kasvisravintola Soi, Soi-arvostelu. Se kertonee jotain kasvisruokien lisääntyneestä suosiosta. Kakkosena pärjäsi kotimainen klassikkoravintola Elite. Kolmannen sijan Vuoden tykätyimmissä sai tex-mex paikka Habanero.

Tässä Syö,Juo,Nauti-blogin ”Vuoden 2013 tykätyimmät sosiaalisessa mediassa” top viisi:

1. Kasvisravintola Soi Soi 39 tykkää
2. Ravintola Elite 20 tykkää
3. Ravintola Habanero 18 tykkää
4. Jaettu 4. sija Ravintola Quick Wok 16 tykkää Ravintola Hiisi 16 tykkää
5. Ravintola Ken Yau 15 tykkää

Parhaat arviot top-5 oli hieman yllättäkin. Listalla oli halpis pizzeriosta korkeatasoisiin ruokaravintoloihin. Lukijat saavat myös äänestää kuinka monta hymiötä antavat kullekin ravintolalle. Lopputulos on arvostelija ja lukjoiden yhteinen. Hymiöiden antamisen määräävänä tekijänä toimii hinta-laatusuhde. Siksi listalle saattaa päätyä hyvinkin edullisia ruokapaikkoja.

Tässä Syö,Juo,Nauti-blogin ”Vuoden 2013 parhaat arviot” top viisi:

Jaetut 1. sijat Ravintola Elite – viisi tähteä ja Ravintola Saba – viisi tähteä
Jaetut 2. sijat Kasvisravintola Soi Soi – 4,5 tähteä, Ravintola Quick Wok – 4, 5 tähteä,  Pikaruokaravintola Street Gastro – 4,5 tähteä

Blogin yhteistyökumppaneina toimivat Sörnäisissä sijaitseva täyden palvelun kuntosali Silver Gym sekä retropelisivusto Alarik.fi. Oletko kiinnostunut yhteistyöstä? Laita sähköpostia reetta.angelvo@syojuonauti.fi.

Kiitos kuluneesta vuodesta lukijoille ja yhteistyökumppaneille!

Onnea ja menestystä vuodelle 2014!

Kiitos Syö,Juo,Nauti-lukijoille ja yhteistyökumppaneille vuodesta 2013.

Kiitos Syö,Juo,Nauti-lukijoille ja yhteistyökumppaneille vuodesta 2013.

SYÖ,JUO,NAUTI-REETTA ANGELVO